Produkter for nord italiensk ost (3)

Geitost med Rosmarinskorpe

Geitost med Rosmarinskorpe

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk og en rosmarinskorpe, med en minimum modningsperiode på 30 dager.
Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Sauost modnet med trøffel - Pasteurisert sauost modnet med trøffel

Pasteurisert sauemelk, svart trøffelpate (Champignon-sopp (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis og beslektede grupper), solsikkeolje, svart trøffel (Tuber Aestivum Vitt), salt, pepper, sukker, buljonggranulat (havsalt, gjærekstrakt, brunt sukker, krydderekstrakt, karamellisert sukker, maltodextrin, palmefett, gurkemeie), dextrose, potetstivelse, gjærekstrakt, krydder (løk, muskatblomme, hvitløk og gurkemeie, tomatpulver), svart trøffel, smakforsterker, syre regulator (sitronsyre), antioksidant (askorbinsyre), salt, kalsiumklorid, løpe, melkesyrebakterier, konserveringsmidler: lysozym (avledet fra egg), Natamycin på skallet. Smak: Intens Aroma: Karakteristisk for sauemelkost med aroma av trøffel. Farge: Lys gul med svarte årer av trøffelpate. Konsistens: Hard Fjern osteskallet før konsum.
Rocinante Geitoster

Rocinante Geitoster

Presset pastaost laget med pasteurisert geitemelk. Myk Geitost Rocinante - Modnet i 7 dager. Halvmodnet Geitost Rocinante - Modnet i 1 måned.